Kanapki z wędzonym łososiem i awokado

14


Łatwe


15 min.


4 os.

Składniki
pieczywo razowe, kromki6 sztuk
Majonez Hellmann’s Original2 łyżki
łosoś wędzony6 plastrów
awokado0.5 sztuk
cebula czerwona1 sztuka
koperek do dekoracji
Przygotowanie
Krok 1
Kromki pieczywa posmaruj majonezem a następnie każdą z nich przekrój po przekątnej na dwie połówki. Awokado obierz i pokrój w cienkie plastry.
Krok 2
Na każdej kromce połóż po plasterku łososia oraz awokado.
Krok 3
Wierzch kanapek udekoruj odrobiną majonezu, połóż krążki cebuli oraz po gałązce koperku. Kanapka z łososiem i awokado gotowa.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl