Kanapki z włoską pastą pomidorową
  • 15 minut
  • 4 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • twarożek - 120 gramów
  • koncentrat pomidorowy - 3 łyżki
  • chleb razowy na miodzie, kromki - 6 sztuk
  • Rama Classic
  • Majonez Hellmann's Babuni - 2 łyżki
  • pomidorki koktajlowe - 4 sztuki
  • szczypiorek - 0.5 pęczków
  • czarne oliwki - 4 sztuki

Zamów świeże składniki z dostawą do domu do wybranych przepisów.

Sposób przygotowania:

  1. Twarożek wymieszaj z koncentratem pomidorowym i majonezem aż powstanie gładka pasta.
  2. Pieczywo posmaruj margaryną a następnie nakładaj przygotowaną pastą.
  3. Pomidorki koktajlowe pokrój na ćwiartki i ułóż je na kanapkach.
  4. Szczypiorek drobno posiekaj a oliwki pokrój na ćwiartki i udekoruj kanapki.