|
Składniki | ||
kapusta pekińska | 1 sztuka | |
Sos Sałatkowy Czosnkowy Knorr | 1 opakowanie | |
papryka czerwona | 1 sztuka | |
kukurydza | 1 opakowanie | |
jajka na twardo | 3 sztuki | |
pieczarki konserwowe | 1 opakowanie | |
Majonez Hellmann's Babuni | 4 łyżki | |
natka pietruszki do dekoracji |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Kapustę pekińską poszatkuj i przełóż do miski. |
Krok 2 |
Dodaj paprykę i jajka (jedno pozostaw do dekoracji) pokrojone w kostkę oraz odcedzoną kukurydzę. |
Krok 3 |
Pieczarki odlej z zalewy i pokrój drobno. Dodaj do pozostałych składników. |
Krok 4 |
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z Majonezem Babuni Hellmann's. |
Krok 5 |
Połącz sałatkę z sosem, przełóż na talerze i udekoruj natką pietruszki oraz cząstkami jajka. |
Autor: przepisy.pl |