| |||||||||
| Składniki | ||
| kapusta pekińska | 1 sztuka | |
| Sos Sałatkowy Czosnkowy Knorr | 1 opakowanie | |
| papryka czerwona | 1 sztuka | |
| kukurydza | 1 opakowanie | |
| jajka na twardo | 3 sztuki | |
| pieczarki konserwowe | 1 opakowanie | |
| Majonez Hellmann's Babuni | 4 łyżki | |
| natka pietruszki do dekoracji |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Kapustę pekińską poszatkuj i przełóż do miski. |
| Krok 2 |
| Dodaj paprykę i jajka (jedno pozostaw do dekoracji) pokrojone w kostkę oraz odcedzoną kukurydzę. |
| Krok 3 |
| Pieczarki odlej z zalewy i pokrój drobno. Dodaj do pozostałych składników. |
| Krok 4 |
| Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z Majonezem Babuni Hellmann's. |
| Krok 5 |
| Połącz sałatkę z sosem, przełóż na talerze i udekoruj natką pietruszki oraz cząstkami jajka. |
| Autor: przepisy.pl |