| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Zagotuj 1/2 litra mleka, cukier i Kasię. |
| Krok 2 |
| Dodaj zmiksowane składniki: 4 żółtka, mąkę i 1/2 litra mleka. |
| Krok 3 |
| Mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji. Gotuj na małym ogniu, aż powstanie budyń. |
| Krok 4 |
| Blaszkę wyłóż herbatnikami. Wyłóż przestudzony budyń i ponownie przykryj herbatnikami. |
| Krok 5 |
| Następnie wyłóż masę toffi oraz przykryj kolejną warstwą herbatników. |
| Krok 6 |
| Ubij śmietanę, można do niej dodać trochę cukru pudru oraz śmietan-fix. |
| Krok 7 |
| Wyłóż ubitą śmietanę. Jest to ostatnia warstwa ciasta. |
| Krok 8 |
| Czekoladę zetrzyj na tarce i posyp nią ciasto. |
| Krok 9 |
| Wstaw je do lodówki, aby dobrze zastygło. |