|
Składniki | ||
Kostka do pieczenia Kasia | 1 sztuka | |
łuskany słonecznik | 400 gramów | |
mleko | 2 łyżki | |
masa karmelowa | 450 gramów | |
cukier | 1 unit |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Upiec biszkopt taki jaki się lubi. |
Krok 2 |
Po upieczeniu przekroić na dwie części. |
Krok 3 |
Masa: Karmel zmiksować z miękką Kasią i wyłożyć na rozcięty biszkopt. |
Krok 4 |
Trochę zostawić do rozsmarowania na wierz będzie lepiej się trzymał słonecznik. |
Krok 5 |
Najpierw rozpuścić Kasię dodać cukier,mleko. |
Krok 6 |
Dodać słonecznik i mieszając smażyć. |
Krok 7 |
Uwaga łatwo się przypala Gorące wyłożyć na ciasto. |
Autor: Użytkownik Moje Ciasto |