| |||||||||
| Składniki | ||
| Kostka do pieczenia Kasia | 1 sztuka | |
| łuskany słonecznik | 400 gramów | |
| mleko | 2 łyżki | |
| masa karmelowa | 450 gramów | |
| cukier | 1 unit |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Upiec biszkopt taki jaki się lubi. |
| Krok 2 |
| Po upieczeniu przekroić na dwie części. |
| Krok 3 |
| Masa: Karmel zmiksować z miękką Kasią i wyłożyć na rozcięty biszkopt. |
| Krok 4 |
| Trochę zostawić do rozsmarowania na wierz będzie lepiej się trzymał słonecznik. |
| Krok 5 |
| Najpierw rozpuścić Kasię dodać cukier,mleko. |
| Krok 6 |
| Dodać słonecznik i mieszając smażyć. |
| Krok 7 |
| Uwaga łatwo się przypala Gorące wyłożyć na ciasto. |
| Autor: Użytkownik Moje Ciasto |