| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Do gorącej wody wrzucić Kasię i mieszać, aż się całkowicie rozpuści. |
| Krok 2 |
| Potem dodać szczyptę soli, wsypać mąkę i energicznie mieszać. |
| Krok 3 |
| Do ostudzonej masy dodawać pojedynczo jajka, a następnie proszek do pieczenia. |
| Krok 4 |
| Mieszać, aż ciasto uzyska jednolitą konsystencję. |
| Krok 5 |
| Ciasto podzielić na dwie równe części. |
| Krok 6 |
| Każdą z nich wyłożyć na blachę, po czym piec około 40 minut w temperaturze 180 stopni C. |
| Krok 7 |
| Jajka roztrzepać z cukrem waniliowym oraz z budyniem. |
| Krok 8 |
| Masę wlewać powoli do gorącego mleka. |
| Krok 9 |
| Dobrze wymieszać, a następnie ostudzić. |
| Krok 10 |
| Kostki Kasi utrzeć z cukrem i miksować, aż powstanie krem. |
| Krok 11 |
| Upieczone placki przełożyć kremem na wysokości około pięciu centymetrów. |
| Krok 12 |
| Udekorować owocami sezonowymi. |
| Krok 13 |
| Przed podaniem ciasto wstawić na około godzinę do lodówki. |