|
Składniki | ||
oliwa | 3 łyżki | |
cebula | 0.5 sztuk | |
marchew | 1 sztuka | |
cukinia | 1 sztuka | |
czerwona soczewica | 200 gramów | |
fasolka szparagowa | 80 gramów | |
groszek zielony | 50 gramów | |
jogurt naturalny | 100 mililitrów | |
sól | 1 szczypta | |
świeże chilli | 0.25 sztuk | |
świeża kolendra | 0.5 pęczków |
Przygotowanie |
Krok 1 |
W garnku przesmaż na oleju cebulę, połowe chili, marchew i cukinią pokrojoną w kostkę. |
Krok 2 |
Następnie dodaj saszetkę Kaszotto Orientalne i zalej ok. 250 ml wody i gotuj ok. 15 minut. |
Krok 3 |
Pod koniec gotowania dodaj fasolkę szparagową, groszek oraz jogurt i wymieszaj. Podawaj, posypane świeżą kolendrą i pozostałą chili. |
Autor: przepisy.pl |