Kaszotto orientalne a’la warzywne curry

17


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
oliwa3 łyżki
cebula0.5 sztuk
marchew1 sztuka
cukinia1 sztuka
czerwona soczewica200 gramów
fasolka szparagowa80 gramów
groszek zielony50 gramów
jogurt naturalny100 mililitrów
sól1 szczypta
świeże chilli 0.25 sztuk
świeża kolendra0.5 pęczków
Przygotowanie
Krok 1
W garnku przesmaż na oleju cebulę, połowe chili, marchew i cukinią pokrojoną w kostkę.
Krok 2
Następnie dodaj saszetkę Kaszotto Orientalne i zalej ok. 250 ml wody i gotuj ok. 15 minut.
Krok 3
Pod koniec gotowania dodaj fasolkę szparagową, groszek oraz jogurt i wymieszaj. Podawaj, posypane świeżą kolendrą i pozostałą chili.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl