Kaszotto orientalne a’la warzywne curry
  • 30 minut
  • 4 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • oliwa - 3 łyżki
  • cebula - 0.5 sztuk
  • marchew - 1 sztuka
  • cukinia - 1 sztuka
  • Kaszotto orientalne Knorr - 1 opakowanie
  • fasolka szparagowa - 80 gramów
  • groszek zielony - 50 gramów
  • jogurt naturalny - 100 mililitrów
  • sól - 1 szczypta
  • świeże chilli - 0.25 sztuk
  • świeża kolendra - 0.5 pęczków

Sposób przygotowania:

  1. W garnku przesmaż na oleju cebulę, połowe chili, marchew i cukinią pokrojoną w kostkę.
  2. Następnie dodaj saszetkę Kaszotto Orientalne i zalej ok. 250 ml wody i gotuj ok. 15 minut.
  3. Pod koniec gotowania dodaj fasolkę szparagową, groszek oraz jogurt i wymieszaj. Podawaj, posypane świeżą kolendrą i pozostałą chili.