Kiełbasa faszerowana smażoną cebulą

36


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
kiełbasa np. śląska600 gramów
Sos Hellmann's Chunky Burger
Przyprawa do grilla Knorr1 łyżka
cebula2 sztuki
parmezan50 gramów
bułka tarta50 gramów
Rama Smaż jak szef kuchni, wariant maślany smak3 łyżki
majeranek1 łyżka
Przygotowanie
Krok 1
Kiełbasę natnij po środku po długości. Wciskając palcem farsz do środka zrób po środku miejsce na farsz.
Krok 2
Cebule pokrój w pół plasterki podsmaż na rozgrzanej ramie na złoty kolor. Cebule dopraw do smaku łyżka przyprawy do grilla i majerankiem. Farsz odstaw do przestygnięcia. Zimny farsz wciśnij w nacięcie kiełbasy i posyp po wierzchu pomieszanym z serem i bułka tarta.
Krok 3
Kiełbasę grilluj na tackach aluminiowych na średnio rozgrzanym grillu około 30 minut przekręcając ja co jakiś czas na boki . Kiełbasę podawaj z polaną sosem chili Hellmann ‘s.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl