Przygotowanie |
Krok 1 |
Pokrój śliwki na małe kawałki, posiekaj czosnek. Dodaj do reszty, dopraw majerankiem i odrobiną Przyprawy do mięs Knorr i dokładnie wymieszaj.
|
Krok 2 |
Pokrój pierś z indyka na plastry o grubości 1 centymetra. Zrób w każdym kawałku mięsa kieszonkę, poziomo nacinając mięso ostrym nożem.
|
Krok 3 |
Podsmaż tak przygotowane kotleciki z obu stron na patelni.
|
Krok 4 |
Wymieszaj Sos grzybowy Knorr z wodą według zaleceń na opakowaniu. Następnie zalej sosem podsmażonego indyka i gotuj całość przez 5 minut. Podawaj. |
Krok 5 |
Pokrój grzyby w ćwiartki, cebulę w kostkę i podsmaż je na oleju. |
Krok 6 |
W przygotowane nacięcia włóż farsz i owiń każdy kawałek mięsa 2 plastrami boczku. |