| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Pokrój śliwki na małe kawałki, posiekaj czosnek. Dodaj do reszty, dopraw majerankiem i odrobiną Przyprawy do mięs Knorr i dokładnie wymieszaj.
|
| Krok 2 |
| Pokrój pierś z indyka na plastry o grubości 1 centymetra. Zrób w każdym kawałku mięsa kieszonkę, poziomo nacinając mięso ostrym nożem.
|
| Krok 3 |
| Podsmaż tak przygotowane kotleciki z obu stron na patelni.
|
| Krok 4 |
| Wymieszaj Sos grzybowy Knorr z wodą według zaleceń na opakowaniu. Następnie zalej sosem podsmażonego indyka i gotuj całość przez 5 minut. Podawaj. |
| Krok 5 |
| Pokrój grzyby w ćwiartki, cebulę w kostkę i podsmaż je na oleju. |
| Krok 6 |
| W przygotowane nacięcia włóż farsz i owiń każdy kawałek mięsa 2 plastrami boczku. |