Kociołek z wołowiną

51


Łatwe


45 min.


6 os.

Składniki
gotowane mięso wołowe300 gramów
Fix Gulasz węgierski Knorr1 opakowanie
kabaczek1 sztuka
pieczarki100 gramów
papryka czerwona2 sztuki
papryka zielona1 sztuka
papryka żółta1 sztuka
ziemniaki2 sztuki
pomidory6 sztuk
cebula2 sztuki
natka pietruszki1 pęczek
liść laurowy2 sztuki
pieprz czarny mielony1 szczypta
olej do smażenia
Przygotowanie
Krok 1
Oczyść kabaczek i pokrój w kostkę, podobnie papryki.
Krok 2
Pieczarki oczyść i pokrój w plasterki. Pomidory sparz i obierz ze skórki. Cebulę posiekaj. Mięso pokrój w kostkę.
Krok 3
Do rozgrzanego oleju w garnku dodaj cebulę i zeszklij, dodaj ziemniaki i paprykę, smaż 4 minuty.
Krok 4
Knorr Naturalnie Smaczne - Gulasz połącz z 350 mililitrami wody i dodaj wraz z pieczarkami do garnka.
Krok 5
Dodaj mięso, kabaczek i pozostałe przyprawy, duś 20 minut od czasu do czasu mieszaj.
Krok 6
Pod koniec duszenia dodaj pomidory i dokładnie wymieszaj. Na koniec posyp posiekaną natką pietruszką.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl