| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Pieczemy biszkopt: Jajka ubijamy z cukrem i cukrem waniliowym. Następnie dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia, mieszamy i pieczemy. |
| Krok 2 |
| Krem: Gotujemy budynie (2 budynie w pół litra mleka). Gdy ostygną dodajemy Kasię i mieszamy. |
| Krok 3 |
| Masa kokosowa: Białka ubijamy z cukrem, później dodajemy kokos, wylewamy na formę i pieczemy. |
| Krok 4 |
| Płatki migdałowe z Kasią i cukrem prażymy na patelni. |
| Krok 5 |
| Biszkopt kroimy na połowę i smarujemy częścią masy, kładziemy kokos i następną porcję masy. |
| Krok 6 |
| Na górę kładziemy drugi biszkopt i warstwę prażonych płatków migdałowych. Pyszne ciasto gotowe. |