Przygotowanie |
Krok 1 |
Piersi do rożków z tortilli pokrój w cienkie paski, dodaj oliwę oraz przyprawę Knorr. |
Krok 2 |
Całość dobrze wymieszaj i usmaż na rozgrzanej patelni. |
Krok 3 |
Awokado oraz cebulę pokrój w cienkie paski, pomidora w plastry, a sałatę porwij na mniejsze kawałki. |
Krok 4 |
Tortille rozłóż na blacie, posmaruj lekko Majonezem Babuni Hellmann's i przekrój każdy placek na pół. |
Krok 5 |
Na każdą połówkę nałóż nieco sałaty, kurczaka, awokado, pomidora i cebulę. Placki zwiń ścisło, formując rożki z tortilli z kurczakiem i układaj na półmisku. Podawaj na zimno z ulubionymi dipami, np. meksykańskim, guacamole lub kwaśną śmietaną. |