Kolorowe babeczki

61


Łatwe


15 min.


4 os.

Składniki
Majonez Hellmann's Babuni4 łyżki
woda8 łyżek
Sos sałatkowy francuski Knorr1 opakowanie
kolorowa papryka2 sztuki
żelatyna1 opakowanie
Przygotowanie
Krok 1
Stwórz kremowy, koperkowo – ziołowy sos mieszając wodę z majonezem i sosem sałatkowy Knorr.
Krok 2
Papryki pokrój w kostkę i włóż do foremek.
Krok 3
Odmierz żelatynę według wskazówek producenta i połącz z sosem. Wlej majonezowy sos do foremek z papryką.
Krok 4
Delikatnie wymieszaj i wstaw wszystko do lodówki na co najmniej 2 godziny. Po tym czasie wyjmij babeczki i podawaj.
Autor: Piotr MurawskiPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl