Kolorowe babeczki
  • 15 minut
  • 4 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • Majonez Hellmann's Babuni - 4 łyżki
  • woda - 8 łyżek
  • Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr - 1 opakowanie
  • kolorowa papryka - 2 sztuki
  • żelatyna - 1 opakowanie

Sposób przygotowania:

  1. Stwórz kremowy, koperkowo – ziołowy sos mieszając wodę z majonezem i sosem sałatkowy Knorr.
  2. Papryki pokrój w kostkę i włóż do foremek.
  3. Odmierz żelatynę według wskazówek producenta i połącz z sosem. Wlej majonezowy sos do foremek z papryką.
  4. Delikatnie wymieszaj i wstaw wszystko do lodówki na co najmniej 2 godziny. Po tym czasie wyjmij babeczki i podawaj.