| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Kasię utrzyj z połową cukru pudru, dodając po jednym żółtku, następnie ciągle ucierając dodaj mąkę, proszek do pieczenia, olej i pianę ubitą z białek. |
| Krok 2 |
| Otrzymane ciasto podziel na trzy części. |
| Krok 3 |
| Do jednej dodaj kisiel, do drugiej kakao, a do trzeciej wiórki kokosowe. |
| Krok 4 |
| Prostokątną formę o wymiarach 25x35 cm wyłóż papierem do pieczenia i układaj w niej ciasto porcjami (łyżką) na przemian. |
| Krok 5 |
| Piecz w 180 st. C około 40 minut. |
| Krok 6 |
| Ostudź. |
| Krok 7 |
| Przygotuj krem. |
| Krok 8 |
| Kasię utrzyj z pozostałym cukrem pudrem i wymieszaj z serkiem i sokiem. |
| Krok 9 |
| Ostudzone ciasto przekrój na pół, przełóż kremem serowym i polej polewą czekoladową. |