| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Ciasto: żółtka utrzeć z cukrem i Kasią. |
| Krok 2 |
| Proszek do pieczenia wymieszać z mąką i dodać do utartej masy. |
| Krok 3 |
| Na końcu dodać pianę ubitą z białek. |
| Krok 4 |
| Ciasto podzielić na 3 części, do jednej dodać kakao, a do drugiej kisiel. |
| Krok 5 |
| Ciasto wykładać łyżką na przemian kolorami na wysmarowaną Kasią i wyłożoną papierem do pieczenia blaszkę. |
| Krok 6 |
| Piec w temp. 170*. |
| Krok 7 |
| Masa: galaretkę rozpuścić w szklance gorącej wody i odstawić do ostudzenia. |
| Krok 8 |
| Śmietanę ubić ze śnieżką. |
| Krok 9 |
| Dodać galaretkę i wstawić do lodówki, aż masa stanie się sztywniejsza. |
| Krok 10 |
| Ostudzone ciasto przekroić na trzy płaty, przełożyć masą i wstawić do lodówki. |