| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Ciasto: Białka ubić na pianę, następnie dodawać cukier, ciągle ubijając. |
| Krok 2 |
| Potem dodać resztę składników i wymieszać. |
| Krok 3 |
| Upiec dwa placki. |
| Krok 4 |
| Krem: Sok z brzoskwiń zagotować z trzema łyżkami cukru. |
| Krok 5 |
| Budyń rozmieszać w 0,75 szklanki wody, 1 łyżką mąki i pięcioma żółtkami i wlać do gotującego soku, ucierać. |
| Krok 6 |
| Gdy budyń ostygnie, dodać 1,5 kostki Kasi i zmiksować. |
| Krok 7 |
| Na pierwszy placek dajemy pół kremu, na to nasączone delicje. |
| Krok 8 |
| Posmarować resztą kremu, na to drugi placek. |
| Krok 9 |
| Ułożyć brzoskwinie i polać tężejącą galaretką. |