|
Składniki | ||
kotlety, np. z indyka (ok. 120 g każdy) | 3 sztuki | |
Fix Spaghetti Napoli Knorr | 1 opakowanie | |
ser pleśniowy niebieski, np. rokpol | 100 gramów | |
świeża bazylia | ||
olej | ||
sól | 1 szczypta | |
pieprz | 1 szczypta |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Rozbij kotlety, przypraw solą i pieprzem. |
Krok 2 |
Ułóż na każdym kawałku mięsa kilka listków bazylii oraz po kawałku sera. |
Krok 3 |
Złóż na pół, zepnij wykałaczką, następnie obsmaż na gorącym oleju. |
Krok 4 |
Przygotuj Fix Spaghetti Napoli Knorr według przepisu na opakowaniu. |
Krok 5 |
Dodaj przygotowany Fix Knorr do usmażonych kotletów i duś jeszcze 2 minuty. Dopraw do smaku jeśli zachodzi taka potrzeba. |
Autor: przepisy.pl |