Przygotowanie |
Krok 1 |
Ubij Kasię z cukrem na puszystą masę. Stopniowo dodawaj jajka, wciąż ubijając. |
Krok 2 |
Dodaj powoli mąkę z proszkiem do pieczenia i wanilią i mieszaj, aż ciasto się połączy. |
Krok 3 |
Dodaj rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladę i delikatnie wymieszaj łyżką. |
Krok 4 |
Włóż papilotki do formy na muffiny i nałóż do nich ciasto do ¾ wysokości. Piecz przez 20 minut w temperaturze 180 °C. Wyjmij babeczki z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia. |
Krok 5 |
W kąpieli wodnej rozpuść ciemną czekoladę. |
Krok 6 |
Zmiksuj Kasię z drobnoziarnistym cukrem, aż do rozpuszczenia cukru. Dodaj rozpuszczoną czekoladę i delikatnie wymieszaj do połączenia składników. |
Krok 7 |
Nałóż krem na babeczki za pomocą rękawa cukierniczego lub strzykawki. Na wierzchu ułóż M&M's lub Lentilky. |
Krok 8 |
Ten przepis możesz przygotować szybciej z naszymi Babeczkami nic do dodania. |