Kremowy por z serem i migdałami

1


Łatwe


60 min.


4 os.

Składniki
młody por16 sztuk
mleko300 mililitrów
śmietana słodka1 szklanka
Fix Makaron Kremowe 4 sery z mozzarellą Knorr1 opakowanie
parmezan tarty 0.5 szklanek
płatki migdałów50 gramów
Przygotowanie
Krok 1
Pora dokładnie umyj. Następnie ułóż w naczyniu żaroodpornym
Krok 2
Mleko wymieszaj ze śmietanką i Fix Makaron Kremowe 4 sery z Mozzarellą Knorr.
Krok 3
Polej pory gotowym sosem. Następnie piecz w temperaturze 180 °C przez 20 minut.
Krok 4
Po tym czasie posyp pory świeżo startym serem i płatkami migdałów. Ponownie piecz przez 10-15 minut.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl