| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Upiec 2 biszkopty. |
| Krok 2 |
| Po wyjęciu z pieca ciasto zrolować, aby powstała rolada. |
| Krok 3 |
| Posmarować kremem tak, aby trochę zostało do posmarowania wierzchniej części krokodyla. |
| Krok 4 |
| Zostawić pół rolady do uformowania pyska i pazurów. |
| Krok 5 |
| Z półtora rolady przełożonej kremem uformować krokodyla. |
| Krok 6 |
| Z połówki rolady tak wyciąć pysk, aby w środek można było włożyć ściętą czerwoną galaretką jako język. |
| Krok 7 |
| Z resztek rolady uformować pazury. |
| Krok 8 |
| Na wierzch krokodyla posmarowanego kremem wyłożyć sparzone migdały jako łuski. |
| Krok 9 |
| Oczy i nos zrobić z rodzynek w czekoladzie. |
| Krok 10 |
| Zieloną galaretkę ściętą, pokroić w kostkę i posypać wokół krokodyla ułożonego na płaskim talerzu. |