Kruche Babeczki
  • 60 minut
  • Łatwe

Wskazówki pieczenia:

  • 20 minut
  • 175 °C

Składniki:

    ciasto
  • Kostka do pieczenia Kasia - 1 opakowanie
  • mąka - 0.5 kilogramów
  • śmietana - 2 łyżki
  • jajko - 1 sztuka
  • proszek do pieczenia - 2 łyżeczki
  • cukier - 0.75 szklanek
  • cukier waniliowy - 1 opakowanie
  • aromat - 1 opakowanie
  • nadzienie
  • masa krówkowa - 1 opakowanie
  • dekoracja
  • wiórki kokosowe - 1 unit

Sposób przygotowania:

  1. Kasię, mąkę, cukier, śmietanę, jajko i proszek siekamy tak, jak na kruche ciasto.
  2. Następnie wylepiamy dokładnie foremki i pieczemy.
  3. Gdy wystygną, nasze babeczki napełniamy masą krówkową i dekorujemy wiórkami i orzeszkami.