| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Ciasto: Sypkie składniki wymieszać, dodać pokrojoną Kasię i śmietanę. |
| Krok 2 |
| Szybko zagnieść ciasto. |
| Krok 3 |
| Schłodzić w lodówce. |
| Krok 4 |
| Ciasto rozwałkować, wykroić krążki i wylepić foremki do babeczek. |
| Krok 5 |
| Babeczki piec około 15 minut w piekarniku nagrzanym do 220ºC. |
| Krok 6 |
| Po upieczeniu lekko przestudzić. |
| Krok 7 |
| Krem: W międzyczasie w rondelku podgrzać Kasię w 300 ml mleka. |
| Krok 8 |
| W pozostałym mleku rozmieszać budyń, mąkę i cukier. Gdy Kasia z mlekiem zacznie się lekko gotować, wlać do rondelka rozmieszany budyń. |
| Krok 9 |
| Gotować masę, cały czas mieszając, aby nie powstały grudki. |
| Krok 10 |
| Schłodzić od czasu do czasu mieszając, aby nie powstał kożuszek na kremie. |
| Krok 11 |
| Wykończenie: Na dno każdej babeczki wykładamy po łyżeczce konfitur malinowych (lub z innych owoców leśnych). |
| Krok 12 |
| Krem włożyć do szprycy i wypełnić foremki. Udekorować borówkami. |