| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Do miski wsyp mąkę, wymieszaj mikserem z miodem i miękką Kasią. |
| Krok 2 |
| Formę do tarty wysmaruj Kasią i obsyp mąką. |
| Krok 3 |
| Do formy wsyp połowę pokruszonego ciasta i wylep nim dno i boki foremki. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st.C i piecz około 15 minut, przestudź. |
| Krok 4 |
| Śmietanę ubij na sztywno dodając kolejno żółtko, miód i mąkę ziemniaczaną. |
| Krok 5 |
| Na podpieczony spód wyłóż masę, a na niej połóż maliny. |
| Krok 6 |
| Całość posyp resztą kruszonki i wstaw ponownie do gorącego piekarnika. Piecz w 180 st.C jeszcze 30 minut. |