Przygotowanie |
Krok 1 |
Biszkopt: Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i ubijać do uzyskania kremowej konsystencji. |
Krok 2 |
Dodać żółtka i wodę wymieszaną z octem. |
Krok 3 |
Na koniec dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. |
Krok 4 |
Delikatnie połączyć. |
Krok 5 |
Krem: Część soku ugotować, część wymieszać z budyniem. |
Krok 6 |
Wlać do gotującego się soku. |
Krok 7 |
Ugotować krem. |
Krok 8 |
Do zimnego kremu dodać miękką Kasię i zmiksować. |
Krok 9 |
Na biszkopt położyć krem, potem owoce (ja podzieliłam ciasto na dwie części, po prawej dałam jagody, po lewej jabłka i banany) zalać tężejącą galaretką. |
Krok 10 |
Schłodzić w lodówce. |