|
Składniki | ||
jajko | 2 sztuki | |
gorzka czekolada | 0.5 sztuk | |
cukier | 0.5 szklanek | |
mleko | 3 łyżki | |
jabłko | 1 sztuka | |
wiórki kokosowe | 1 szklanka | |
rodzynki | 0.5 szklanek | |
miód | 3 łyżeczki | |
proszek do pieczenia | 0.5 łyżeczek | |
kleik ryżowy | 1.5 szklanek | |
nasiona słonecznika | 0.5 szklanek | |
Kostka do pieczenia Kasia | 125 gramów | |
musli z owocami | 2.5 szklanki | |
otrąby pszenne | 0.5 szklanek |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Suche składniki zmieszać w misce, czekoladę i jabłko pokroić w kostkę. |
Krok 2 |
Kasię stopić z miodem i mlekiem, wlać lekko przestudzone do miski, wymieszać łyżką. |
Krok 3 |
Dodać jajka i lekko zagniatając wymieszać ręką. |
Krok 4 |
Toczyć w rękach kulki wielkości orzecha włoskiego |
Autor: Użytkownik Moje Ciasto |