| |||||||||
| Składniki | ||
| jajko | 2 sztuki | |
| gorzka czekolada | 0.5 sztuk | |
| cukier | 0.5 szklanek | |
| mleko | 3 łyżki | |
| jabłko | 1 sztuka | |
| wiórki kokosowe | 1 szklanka | |
| rodzynki | 0.5 szklanek | |
| miód | 3 łyżeczki | |
| proszek do pieczenia | 0.5 łyżeczek | |
| kleik ryżowy | 1.5 szklanek | |
| nasiona słonecznika | 0.5 szklanek | |
| Kostka do pieczenia Kasia | 125 gramów | |
| musli z owocami | 2.5 szklanki | |
| otrąby pszenne | 0.5 szklanek |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Suche składniki zmieszać w misce, czekoladę i jabłko pokroić w kostkę. |
| Krok 2 |
| Kasię stopić z miodem i mlekiem, wlać lekko przestudzone do miski, wymieszać łyżką. |
| Krok 3 |
| Dodać jajka i lekko zagniatając wymieszać ręką. |
| Krok 4 |
| Toczyć w rękach kulki wielkości orzecha włoskiego |
| Autor: Użytkownik Moje Ciasto |