| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Mięso oczyść z błon i rozbij lekko tłuczkiem, aby miało grubość nie większą niż 2 cm. |
| Krok 2 |
| Zetrzyj skórkę z dwóch pomarańczy, a następnie wyciśnij sok. |
| Krok 3 |
| Fix Knorr wymieszaj z olejem, łyżką soku pomarańczowego i otartymi skórkami. Następnie natrzyj mieszanką przypraw mięso. |
| Krok 4 |
| Smaż mięso na patelni około 10 minut, odwracając je co jakiś czas. |
| Krok 5 |
| W tym czasie oba rodzaje soku pomarańczowego gotuj w rondelku, aż połowa wyparuje. |
| Krok 6 |
| Mięso połóż na talerzu. Cały sos, który powstał podczas smażenia, wlej do soku pomarańczowego i ponownie zagotuj. |
| Krok 7 |
| Gotowym sosem polej mięso. Podawaj z białym ryżem ugotowanym na sypko. Na końcu posyp całe danie posiekanym chili i świeżą kolendrą. |