Leczo - VIDEO

6


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
kiełbasa zwyczajna200 gramów
cebula200 gramów
papryka żółta1 sztuka
papryka czerwona1 sztuka
papryka zielona1 sztuka
pomidory z puszki200 gramów
oliwa z oliwek2 łyżki
Rosół wołowy Knorr1 sztuka
Przygotowanie
Krok 1
Pokrój cebulę i paprykę w dużą kostkę.
Krok 2
Pokrój kiełbasę w półplastry, podsmaż w garnku na oliwie, po czym dodaj cebulę i paprykę. Całość smaż około 4 minut.
Krok 3
Dodaj puszkę pomidorów i kostkę rosołową wołową Knorr.
Krok 4
Całość duś pod przykryciem przez około 10 minut.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl