|
Składniki | ||
Big Milk Trio Neapolitana | ||
polewa czekoladowa | ||
orzechy nerkowca | ||
kolorowa posypka – gwiazdki | ||
bezy | 2 sztuki |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Namaluj polewą na talerzu ogonek i brzuszek duszka. |
Krok 2 |
Na brzuszek nałóż dużą kulkę lodów truskawkowych, a nad nim zrób główkę z mniejszej kulki lodów śmietankowych. |
Krok 3 |
Na głowie duszka namaluj polewą duże okrągłe oczy i uśmiechniętą buzię. |
Krok 4 |
Między lodowe kulki wetknij 2 orzeszki nerkowca – to rączki. |
Krok 5 |
Ogonek i połowę talerza udekoruj gwiazdkową posypką. |
Krok 6 |
Bezy pokrusz i posyp nimi pozostałą część talerza. |
Autor: przepisy.pl |