| |||||||||
| Składniki | ||
| Big Milk Trio Neapolitana | ||
| polewa czekoladowa | ||
| orzechy nerkowca | ||
| kolorowa posypka – gwiazdki | ||
| bezy | 2 sztuki |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Namaluj polewą na talerzu ogonek i brzuszek duszka. |
| Krok 2 |
| Na brzuszek nałóż dużą kulkę lodów truskawkowych, a nad nim zrób główkę z mniejszej kulki lodów śmietankowych. |
| Krok 3 |
| Na głowie duszka namaluj polewą duże okrągłe oczy i uśmiechniętą buzię. |
| Krok 4 |
| Między lodowe kulki wetknij 2 orzeszki nerkowca – to rączki. |
| Krok 5 |
| Ogonek i połowę talerza udekoruj gwiazdkową posypką. |
| Krok 6 |
| Bezy pokrusz i posyp nimi pozostałą część talerza. |
| Autor: przepisy.pl |