Przygotowanie |
Krok 1 |
Przygotuj warzywa: brokuła i fasolkę szparagową zblanszuj. Marchewkę pokrój w plasterki, cebulę i paprykę w kostkę, cukinię - w plastry i przekrój je na cztery. Czosnek drobno posiekaj, a cieciorkę odsącz z zalewy. |
Krok 2 |
Warzywa przełóż na patelnię, dodaj groszek zielony, podlej odrobiną wody, przykryj pokrywką i duś do miękkości. Pod koniec dodaj mielone otręby, zioła prowansalskie oraz Florę ProActiv Mocne Kości z witaminą D. |
Krok 3 |
Makaron ugotuj al dente według instrukcji na opakowaniu. |
Krok 4 |
Gorące warzywa wymieszaj z makaronem. |
Krok 5 |
Danie wyłóż na talerz. Na wierzchu połóż ćwiartki pomidorków koktajlowych. |