Przygotowanie |
Krok 1 |
Stek pokrój prostopadle do włókien mięśniowych na cienkie paski. Wymieszaj razem sok z limonki, sos sojowy, miód, Bulionetkę wołową Knorr i 100 ml ciepłej wody. Marynatę połącz z mięsem i pozostaw do zamarynowania na co najmniej 10 minut. |
Krok 2 |
Pokrój marchewki i słodką paprykę. Czosnek drobno posiekaj. Poszatkuj kapustę. Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odcedź. Rozgrzej 2 łyżki margaryny i smaż na niej warzywa przez około 5 minut. Nie mieszaj. Przełóż na talerz. |
Krok 3 |
Umieść mięso na patelni i smaż przez około 3 minuty. Dodaj warzywa i makaron. Wymieszaj wszystko dobrze razem i smaż jeszcze przez 5 minut. Podawaj zaraz po przygotowaniu. |