| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| W garnku z dużą ilością wody ugotuj makaron według wskazówek na opakowaniu. |
| Krok 2 |
| Krewetki oczyść i zamarynuj z oliwie, Chilli Knorr i przyprawie do Ryb Knorr. |
| Krok 3 |
| Szpinak oraz jarmuż umyj i porwij na mniejsze listki. |
| Krok 4 |
| Czosnek oraz orzechy posiekaj i podsmaż na oliwie. |
| Krok 5 |
| Następnie dodaj krewetki. Jak będą rumiane dodaj bezpośrednio z wrzątku ugotowany makaron. Wlej również na patelnie 2-3 łyżki wody z gotowania makaronu. |
| Krok 6 |
| Teraz dodaj szpinak oraz jarmuż. Całość gotuj na intensywnym ogniu przez ok 2 minuty mieszając. Makaron podawaj natychmiast po przygotowaniu. Po wierzchu skrop obficie sokiem z cytryny oraz oliwą. |