Makaron z szynką i zieloną cebulką

2


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
wędzona szynka200 gramów
makaron świderki500 gramów
Fix Spaghetti Carbonara Knorr1 opakowanie
woda400 mililitrów
śmietanka200 mililitrów
cebulka dymka2 sztuki
margaryna30 gramów
Przygotowanie
Krok 1
Makaron ugotuj według wskazówek na opakowaniu. Powinien być al dente.
Krok 2
Fix Knorr wymieszaj z wodą i śmietanką.
Krok 3
Dodaj do sosu pokrojoną w paski szynkę i całość zagotuj.
Krok 4
Teraz wrzuć do sosu ugotowany makaron, margarynę i pokrojoną w paseczki cebulkę dymkę. Wszystko gotuj chwilę i natychmiast podawaj.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl