|
Składniki | ||
jajko | 1 sztuka | |
mąka | 10 dekagramów | |
cukier brązowy | 12 dekagramów | |
płatki owsiane | 8 dekagramów | |
Dekoracja: | ||
czekolada | 1 opakowanie | |
orzechy mielone | 10 dekagramów | |
starta czekolada | 10 dekagramów | |
Kostka do pieczenia Kasia | 100 gramów |
Przygotowanie |
Krok 1 |
WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ RAZEM. |
Krok 2 |
CIASTO SCHŁODZIĆ W LODÓWCE. |
Krok 3 |
NASTĘPNIE URYWAĆ PORCJE CIASTA, ROBIĄC MAŁE KOPCZYKI. |
Krok 4 |
KŁAŚĆ NA BLACHĘ WYŁOZONĄ PAPIEREM DO PIECZENIA. |
Krok 5 |
PO WYSTUDZENIU POŁOWĘ CIASTKA MOŻNA POSMAROWAĆ CZEKOLADĄ. |
Autor: Użytkownik Moje Ciasto |