| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Przygotować jedną galaretkę, aby stężała. |
| Krok 2 |
| Białka ubić z cukrem i dodać żółtka, a następnie mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. |
| Krok 3 |
| Piec 30 minut w temperaturze 160 stopni. |
| Krok 4 |
| W międzyczasie pokroić jedną galaretkę w kostkę. |
| Krok 5 |
| Jak wystygnie biszkopt, ubić śmietankę z cukrem pudrem na puszystą masę, a pod koniec dodać żelatynę rozpuszczoną w wodzie. |
| Krok 6 |
| Wylać na biszkopt, wcisnąć w masę pokrojoną galaretkę i wstawić do lodówki na 30 minut. |
| Krok 7 |
| Na wierzch można położyć owoce i zalać tężejącą galaretką. |