Przygotowanie |
Krok 1 |
Mięso mielone podsmaż na patelni z rozgrzanym olejem na rumiany kolor. |
Krok 2 |
Cebulę pokrój w piórka, paprykę oczyść z gniazda nasiennego i pokrój w cienkie paski. Warzywa dorzuć do usmażonego mięsa, dodaj fasolę. Całość smaż jeszcze ok. 4 minut. |
Krok 3 |
Fix kurczak po meksykańsku Knorr połącz z wodą, wymieszaj i zagotuj w rondelku. Następnie wlej go na patelnię z mięsem i warzywami, gotuj wszystko razem do odparowania płynu.
|
Krok 4 |
Po zdjęciu patelni z ognia dodaj posiekaną świeżą kolendrę. |
Krok 5 |
Tortille zrumień na suchej patelni, następnie nałóż na nią farsz, posyp starym serem i zawiń jak krokieta, po czym ponownie podsmaż na suchej patelni. |