Mexico Cannelloni

0


Średnie


60 min.


4 os.

Składniki
cebula czerwona1 sztuka
fasola czerwona puszka1 opakowanie
mielone chilli1 szczypta
sól1 szczypta
pulpa pomidorowa400 mililitrów
cannelloni rurki1 opakowanie
boczek - plasterki4 sztuki
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr1 sztuka
Przygotowanie
Krok 1
Podsmażyć cebulę, dodać mielone mięso , chwilę smażyć. Dodać paprykę i fasolę, oraz chilli, sól, pieprz, i kostkę czosnkową Knorr. Dusić ok. 10 minut. Wystudzony farsz nakładać do cannelloni i układać w naczyniu żaroodpornym.
Krok 2
W małym garnku zagotować pulpę pomidorową. Dodać szczyptę, soli, cukru ,pieprzu i oregano. Sosem zalać cannelloni , na wierzchu ułożyć boczek i zapiekać w piekarniku ok. 20 minut.
Autor: nauka_smakowPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl