| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Dynie umyj, odkrój z nich kapelusze, a następnie wydrąż środki. Każdą z nich skrop oliwą i wstaw do nagrzanego do 180 °C piekarnika na 15 minut. |
| Krok 2 |
| Cebulę pokrój w kostkę, czosnek posiekaj i przesmaż je razem na rozgrzanej oliwie. |
| Krok 3 |
| Dodaj mięso i smaż na mocnym ogniu do momentu zrumienienia. Następnie wsyp Fix Knorr, wlej szklankę wody i doprowadź do wrzenia. |
| Krok 4 |
| Do sosu dodaj pozostałe składniki: fasolę, kukurydzę oraz Ketchup Hellmann’s Pikantny i przyprawy. Na koniec dorzuć pokrojoną kolendrę. |
| Krok 5 |
| Dynie podgrzej. Następnie każdą napełnij farszem. Wierzch pokryj łyżką śmietany, udekoruj listkami kolendry i przykryj kapeluszami. |