Przygotowanie |
Krok 1 |
Zacznij od przygotowania sosu. Podsmaż posiekaną cebulę i imbir. Dodaj przyprawę curry Knorr. Smaż 1 minutę. |
Krok 2 |
Wlej mleko kokosowe, dodaj kostkę Knorr i gotuj całość 10 minut. |
Krok 3 |
Teraz zajmij się pozostałymi składnikami. Pierś z kurczaka zamarynuj w przyprawie Knorr i usmaż, aż będzie rumiana i dobra. Po smażeniu, jak mięso lekko ostygnie, pokrój je w plastry. |
Krok 4 |
Cebulę, marchewkę, kapustę pekińską oraz czerwoną pokrój w cienkie paski i podsmaż szybko na dobrze rozgrzanej patelni. |
Krok 5 |
Makaron ugotuj według wskazówek na opakowaniu producenta. |
Krok 6 |
W dużej misce podaj sos. Na wierzchu układaj makaron, warzywa i plastry mięsa. |