Nadzienie fasolowe

0


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
cebula1 sztuka
olej2 łyżki
Przyprawa do kurczaka Knorr1 łyżka
papryka1 szczypta
mięso mielone drobiowe250 gramów
kwaśna śmietana75 gramów
puszka fasoli1 opakowanie
Przygotowanie
Krok 1
Cebulę pokrój w drobną kostkę. Rozgrzej olej i zeszklij na nim cebulę. Dodaj mięso, oprósz Przyprawą do kurczaka Knorr. Smaż rozgniatając łyżką, oby mięso się nie skleiło.
Krok 2
Odcedź fasolkę. Następnie dodaj ją do mięsa i podgrzej.
Krok 3
Krótko przed podaniem dodaj, wciąż mieszając, kwaśną śmietanę. Dopraw słodką papryką.
Autor: garlicPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl