Nadziewane jajka Wielkanocne
  • 15 minut
  • 3 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • jajka - 3 sztuki
  • szczypiorek - 1 pęczek
  • oliwki czarne - 3 sztuki
  • oliwki zielone - 3 sztuki
  • musztarda - 2 łyżki
  • sól do smaku - 1 szczypta
  • sałata - liście - 3 sztuki
  • Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr - 2 szczypty

Zamów świeże składniki z dostawą do domu do wybranych przepisów.

Sposób przygotowania:

  1. Jajka ugotowałam obcięłam górę i dól i wyjęłam żółtka. Włożyłam do miseczki .Szczypiorek umyłam i pokroiłam drobno.
  2. Oliwki pokroiłam w plasterki cieniutkie.Ser starłam na tarce do parmezanu sosem sałatkowym posypałam żótka .Dodałam sól i pieprz do smaku oraz musztardę wymieszałam widelcem zgniotłam i taki farsz włożyłam w jajka nadziałam je
  3. Zrobiłam na spróbowanie dla każdego po jednym jajeczku zasmakowało teraz będę częściej robiła .