| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Mięso mielone wraz z pokrojoną w drobną kostkę cebulą smaż na rozgrzanym oleju przez około 8 minut, aż będzie rumiane. |
| Krok 2 |
| Do mięsa dodaj posiekane pomidory razem z sokiem oraz odcedzoną fasolkę i kukurydzę. Dodaj Knorr Fix Spaghetti Bolognese oraz pół szklanki wody. Wszystko wymieszaj i duś, aż dobrze zgęstnieje. Jeśli lubisz pikantną kuchnię, możesz dorzucić czerwoną papryczkę chili i świeżą kolendrę.
|
| Krok 3 |
| Połącz składniki ciasta na naleśniki. Usmaż cienkie naleśniki na patelni.
|
| Krok 4 |
| Farsz mięsny wymieszaj ze startym serem i nakładaj na naleśniki. Zwijaj je podobnie do krokietów.
|
| Krok 5 |
| Gotowe burito ułóż w naczyniu żaroodpornym i zapiekaj w temperaturze 200 °C przez 10 minut. Podawaj z kwaśną śmietaną.
|