| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Blaszkę z piekarnika wyłóż papierem do pieczenie i skrop olejem. Piekarnik rozgrzej do 200 stopni. |
| Krok 2 |
| W misce wymieszaj jaja z mlekiem, mąką i proszkiem do pieczenia. |
| Krok 3 |
| Oba kolory papryki oraz dymkę pokrój w drobną kostkę. Pokrusz ser feta. |
| Krok 4 |
| Na wcześniej przygotowanej blaszce wylej ciasto. Po wierzchu posyp warzywami i posyp meksykańską przyprawą Knorr. Piecz przez ok 15-20 minut. |
| Krok 5 |
| Po pieczeniu posmaruj całość sosem czosnkowym, posyp serem, ułóż na wierzchu listki szpinaku i za pomocą pergaminu zwiń ciasto w rulon i odstaw do ostygnięcia. |
| Krok 6 |
| Krój w szerokie plastry i podawaj np. z świeżą sałatą. |