Nudle z patelni - gulasz
  • 15 minut
  • 2 osoby
  • Łatwe

Składniki:

  • cebula - 1 sztuka
  • Nudle Gulaszowe Knorr - 1 opakowanie
  • kiełbasa - 100 gramów
  • czerwona papryka - 100 gramów
  • ząbek czosnku - 1 sztuka
  • przecier pomidorowy - 1 łyżka
  • Majeranek z krajów śródziemnomorskich Knorr - 1 łyżka
  • olej - 1 łyżka
  • woda - 250 mililitrów

Sposób przygotowania:

  1. Kiełbasę pokrój w kostkę, paprykę i cebulę pokrój w paseczki, wszystkie składniki podsmaż na patelni na oleju.
  2. Dodaj makaron i zawartość mniejszej saszetki, całość zalej kubkiem wody (250 mililitrów), dodaj koncentrat, gotuj cały czas mieszając, aż makaron stanie się miękki, a woda wyparuje.
  3. Gotowe danie dopraw odrobiną majeranku.