Przygotowanie |
Krok 1 |
Jaja wbij do miski, dodaj pastę z fasoli oraz przyprawę Koreański Grill Knorr. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj na jednolitą masę. |
Krok 2 |
Na średniej wielkości patelnię wlej trochę oleju. Gdy tłuszcz będzie dobrze nagrzany, nakładaj łyżką lub małą chochelką część masy i smaż z dwóch stron dość cienkie omlety, wyglądem przypominające klasyczne naleśniki. Gotowe placki przekładaj na talerz. |
Krok 3 |
Gdy omlety troszkę przestygną, przekładaj je pojedynczo na deskę do krojenia i płasko składaj w taki sposób, jak się przygotowuje krokiety. Każdą roladę potnij nożem na 3-4 części. |
Krok 4 |
Jeden omlet nadziewaj na dwa patyczki do szaszłyków, nabijając na przemian. Przygotowane w ten sposób szaszłyki możesz przez chwilę grillować na żebrowanej patelni lub podawać od razu po złożeniu z dodatkiem sosu sojowego. |