|
Składniki | ||
jajka | 6 sztuk | |
puszka groszku zielonego | 1 sztuka | |
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr | 2 sztuki | |
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr | ||
serek topiony | 100 gramów | |
masło |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Odcedź groszek z zalewy i podgrzej w garnku z odrobiną masła. |
Krok 2 |
Ubij jajka, dodaj do nich rozkruszone kostki przyprawy w mini kostkach Knorr. Dopraw również Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr. |
Krok 3 |
Rozgrzej na patelni masło. Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa. Pokrój serek topiony, dodaj go na patelnię wraz z ubitymi jajkami i usmaż. |
Krok 4 |
Przekręć na drugą stronę i dosmaż jeszcze chwilę. Podawaj posypany groszkiem. |
Autor: przepisy.pl |