Owocowa Kaśka

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

288 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

4 sztuki

2 szklanki

1 opakowanie

2 łyżeczki

3 szklanki

20 dekagramów

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Margarynę Kasię, cukier i jajka zmiksować, dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.

Krok 2

Wylać do tortownicy lub innej formy do pieczenia.

Krok 3

Po upieczeniu ułożyć owoce, zalać galaretką, pozostawić do ostudzenia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Owocowa Kaśka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Owocowa Kaśka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Owocowa Kaśka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Owocowa Kaśka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Owocowa Kaśka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Owocowa Kaśka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Owocowa Kaśka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Biszkopt z wiśniami
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej