Pak Choi z czosnkiem

0


Łatwe


15 min.


2 os.

Składniki
ząbek czosnku3 sztuki
olej2 łyżki
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr2 sztuki
kapusta pak choi 1 sztuka
Przygotowanie
Krok 1
Kapustę umyj i pokrój na mniejsze części, a czosnek posiekaj niezbyt drobno.
Krok 2
Rozgrzej olej i wrzuć czosnek. Podsmaż 30 sekund i dodaj rozkruszoną przyprawę Knorr.
Krok 3
Następnie dorzuć Pak Choi. Smaż przez ok. 3 minuty, aż kapusta zmięknie.
Krok 4
Cały czas mieszaj. Podawaj na gorąco. Kapusta wyśmienicie smakuje z ostrymi daniami mięsnymi.
Autor: martaSPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl