| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Tofu rozpakuj, osusz lekko i przekrój wzdłuż na pół, tworząc szerokie plastry. |
| Krok 2 |
| Na drobnej tarce zetrzyj czosnek. Wymieszaj z olejem sezamowym oraz Imbirem Knorr tworząc marynatę. Nasmaruj plastry tofu. |
| Krok 3 |
| Bułkę tartą wymieszaj z Kurkumą Knorr i ziarnami sezamu, a także solą. |
| Krok 4 |
| Jajka roztrzep i wlej na duży płaski talerz. W kolejnym przygotuj mąkę, a w trzecim bułkę tartą. |
| Krok 5 |
| Teraz panieruj zamarynowane tofu tak jak się panieruję kotlety schabowe. Zacznij od mąki, następnie jajko i bułkę tartą. |
| Krok 6 |
| Zapanierowane tofu smaż na patelni z olejem aż będzie rumiane i chrupiące. Przed podaniem odsącz lekko na ręczniku papierowym. |