Paprykowa sałatka z serem na gorąco

0


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
owczy ser15 dekagramów
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr1 sztuka
papryka czerwona1 sztuka
papryka zielona1 sztuka
papryka żółta1 sztuka
cebula dymka2 sztuki
rozmaryn1 sztuka
oliwki czarne bez pestek2 łyżki
tymianek1 łyżeczka
oliwa4 łyżki
pieprz kolorowy2 szczypty
Przygotowanie
Krok 1
Paprykę umyć, oczyścić i pokroić w kostkę. Cebulę dymkę i czosnek drobno posiekać.
Krok 2
Na rozgrzanej oliwie zeszklij cebulę i czosnek, dodać paprykę i dusić 4 minuty od czasu do czasu mieszając.
Krok 3
Pod koniec smażenia oprósz ziołami, pieprzem oraz skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
Krok 4
Dodać pokruszony ser i oliwki. Poczekać aż ser zacznie się topić. Podawać na gorąco.
Autor: MartaSPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl