|
Składniki | ||
filety z kurczaka | 400 gramów | |
Przyprawa do pikantnego kurczaka Knorr | 2 łyżki | |
makaron wstążki | 200 gramów | |
papryka żółta | 0.5 sztuk | |
papryka zielona | 0.5 sztuk | |
papryka czerwona | 0.5 sztuk | |
cebula | 1 sztuka | |
kapusta pekińska | 200 gramów | |
marchew | 1 sztuka | |
sos sojowy | 2 łyżeczki | |
sos chilli | 2 łyżeczki | |
olej do smażenia |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Mięso umyj i osusz, pokrój w kostkę i oprósz Marynatą do kurczaka Knorr. Podsmaż na rozgrzanym oleju. |
Krok 2 |
Kapustę, paprykę i marchewki obierz i pokrój w kostkę, podduś do miękkości. |
Krok 3 |
Makaron ugotuj, odcedź i podsmaż. |
Krok 4 |
Dodaj wraz z mięsem do podduszonych warzyw, wymieszaj. Dopraw sosami chili i sojowym. |
Autor: garlic |